SitusReal d.o.o.

Strokovnjak na področju vrednotenja nepremičnin in poslovnega svetovanja.

LESCE, ALPSKA CESTA - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 581.17 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

adaptirano l. 1988 zgrajeno leta 1955

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Lesce

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 446.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
581,17 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1955, adaptiran l. 1988, 265 m² zemljišča, Poslovna priložnost, strateška lokacija, dobre povezave, možnost etažnega oddajanja (3), prodamo. Cena: 446.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo poslovne prostore v Industrijski coni v Lescah (Alpska cesta). Objekt je bil grajen leta 1955 in ima 3 etaže. Spodnja (prilična) etaža ima odprt večji prostor (lahko namenjene pisarna, skladišču ali industrijskemu delu) ter toaletne prostore. Stropovi so nekoliko višji. Prva etaža zavzema 106,97 m². Druga etaža je bila namenjena studijsko ali pisarniškem namenu (obnovljena v letu 2020). Druga etaža tlorisno meri 260,92 m². Tretja oziroma vrhnja etaža, ki je mansarda pa je bila namenjena arhivu in IT storitvam. Mansardo bi se lahko uporabljalo tudi kot veliko »open space« pisarno (površine 213,28 m²). V vsakem nadstropju so toaletni prostori , torej je možno urediti tudi ločene dejavnosti. Prostori so smiselno zasnovani, objekt pa je popolno komunalno opremljen ter v osnovi kvalitetne izdelave. Tri stene so zunanje, orientirane na sever, jug in zahod. Stene orientirane proti vzhodu mejijo na sosednje ogrevane prostore. Vgrajena okna so različna. V pritličju so novejša, lesena z dvoslojno zasteklitvijo in z Al distančniki. V prvem nadstropju so vgrajena lesena okna s škatlastim okvirjem z dvojno zasteklitvijo. V mansardi so lesena okna z vezanim okvirjem in dvojno zasteklitvijo z notranjimi žaluzijami. Za ogrevanje se uporablja plinska peč Vaillant, moči 42 kW. Energent je zemeljski plin. Ogrevanje v prostorih je izvedeno z radiatorji. Razvod je dvocevni.  Obstaja možnost ureditve tovornega dvigala. Zemljiškoknjižno je lastništvo urejeno kot solastniški del parcele (795/1000). S stavbo se proda tudi dve parceli (ob stavbi), ki sta lastniški in namenjeni parkiranju, hkrati pa  ima sama parcela stavbišča tudi pripadajoče zemljišče - vse skupaj cca 265 m². 

Dodatno:

Nepremičninski posrednik je Marko Nemanič, imetnik licence za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja  02768, imenik nepremičninskih posrednikov pod zaporedno št. 0279702768. Posrednik izjavlja, da ima v skladu s predmetnim zakonom sklenjeno zavarovanje vezano na odgovornost za škodo, ki bi utegnila nastati naročitelju ali tretji osebi s kršitvijo pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami na ozemlju Republike Slovenije pri Zavarovalnici Triglav.

Dodatni pogoji pri nakupu: 

Za kupca nepremičninske provizije NI.

Ogledi možni samo v spremstvu nepremičninskega posrednika.


Kontakt

Prodajalec: SitusReal d.o.o.
Naslov: Vurnikova ulica 8, 1000 Ljubljana
GSM: 040/295-365
Email: info@situsreal.si

Vaše povpraševanje